EKS till din tjänst!

KUNDER

EKS är en totalleverantör inom fastighetsteknik och service.

byt bild
byt bild
CA

CA Fastigheter

Energi
Uppföljning
Energi projekt

EKS har hand om energi uppföljning i samarbete med CA Fastigheter i Karlskrona, sammanlagt handlar det om ca 45 000m². EKS läser av energi mätare av de slag som vi tillsammans med CA valt att bevaka. Vi administrerar in uppgifterna i ett program som vi sedan analyserar och tillsammans med CA går vi igenom de ”värsta” energi tjuvarna och punktmarkerar dem tills vi uppnått resultat. Marius Hansen, Teknisk chef CA Fastigheter – ”Samarbetet med EKS har tillfört en ny tändning, vi ser att energi förbrukningen är på nedgång. EKS har förmågan att hitta smarta och enkla lösningar på energibesparingar utan de allt för stora investeringskostnaderna, och det värdesätts! Tillsammans har vi påbörjat ett av flera, energi projekt. Vi på CA ser fram emot att fortsätta samarbetet”

Klövern

KLÖVERN

FTX ventilation
Kylmaskiner
Service
Driftoptimera

EKS har sedan start haft hand om Klöverns fastighetsbestånd. I det dagliga ingår service av allt från FTX ventilation till service av kylmaskiner i varierande storlekar. I det senaste fastighetstillskottet som Klövern byggt själva är Skeppsbron 1, Karlskronas nya landmärke i hamnområdet. Här inhyses kontors hotell med allt från revisorer till länsstyrelsen till reklamföretag. En mycket fin restaurang finns på bottenplan, med en fantastisk utsikt över öppet vatten inomskärs. Denna fastighet har EKS fått förtroendet att driftoptimera och klimatjustera inomhusklimatet, minst sagt en utmaning värdiga EKS. Martin Wallin, Affärsenhetschef Klövern AB Karlskrona – ”EKS samarbete ger oss som jobbar på Klövern en trygghet, vi har alltid fått svar på våra frågor när vi haft olika synpunkter. EKS har den bredd på tekniker som vi inte kan ha själva, vår personal har en bred fastighetskunskap och kan spetsa till kompetensen igenom att kontakta EKS i vissa fastighetstekniska frågor.”

Roxtec

ROXTEC

Fastighetsteknik
Brandlarm
Projektledning
Industri

Roxtec har en fantastisk framgång, EKS har haft förtroendet sedan start att få vara med i denna framgång. EKS servar allt från brandlarm, sprinkleranläggning, produktionsventilation till ren komfortventilation. EKS har agerat projektledare vid ett par större ombyggnader och senast har EKS fått förtroendet att hålla i en ny etapp av ombyggnader i Roxtec:s senaste förvärv av en industri fastighet. Henrik Gullin, Produktions och Fastighetschef Roxtec International AB – ”EKS är det vi önskar vi hade själva, men då vårt behov är lite av allt så är EKS ett perfekt komplement till vår egen personal. Jag vet att jag får det vi diskuterar fram och jag kan lita till hundra procent att vi på Roxtec, blir en nöjd kund.”

EKS - Energi - Klimat - Service - © 2010 - 2011 EKS AB

Energipanelen

ENERGIPANELEN

Är det lönsamt att byta till lågenergilampor? Är det en lampa som används regelbundet så är det en klok investering...
Nyheter

NYHETER

Grattis HIF och KHK!!!!! EKS är stolta sponsorer till HIF Karlskrona och KHK. EKS gratulerar våra två elitlag till deras avancemang i respektive sport. Att Karlskrona kan stoltsera med dessa två bedrifter stärker Ka...