EKS till din tjänst!

OM OSS

Med gedigen erfarenhet och lång kunskap, skapar vi nya flexibla lösningar för alla typer av fastigheter.

byt bild
byt bild

VEM...

EKS startades i slutet av augusti 2010 och ägs av två personer som är verksamma i företaget.

EKS startades i slutet av augusti 2010 och ägs av två personer som är verksamma i företaget. Till en början var det enbart ägarna som jobbade i EKS, men snart såg gamla och nya kunder nyttan att samarbeta med EKS. Idag har vi en gedigen kundstock och orderboken är trevlig läsning. EKS har bred kunskap inom fastighetsteknik. Totalt har vi en sammanlagd erfarenhet på över 80år i företaget.

HUR...

Vi kan hjälpa dig med att spara energi, genom att förebygga att dina tekniska fastighetsinstallationer har rätt temperaturinställningar...

Vi kan hjälpa dig med att spara energi, genom att förebygga att dina tekniska fastighetsinstallationer har rätt temperaturinställningar, bra filter, rätt remmar, kort och gott får lite omsorg. På detta viset sparar ni pengar och inte minst miljön.

VAD...

EKS gör det andra pratar om, vi skruvar på din befintliga anläggning.

EKS gör det andra pratar om, vi skruvar på din befintliga anläggning. Vilket ger den första snabbaste effekten, är inte detta tillräckligt tar vi fram förslag. Skulle ni behöva besluts underlag såsom payoff är vi givetvis med och löser det.

KVALITÈ...

EKS kvalitetssystem är döpt till ”EKS var dag”. Just för att vi jobbar med kvalité var dag.

EKS är ISO certifierade enligt 9001 samt 14001. Vi valde från början att arbeta enligt ISO:s kvalitetsrutiner och införde ISO skarpt 2011. Som kvalitetsrevisor har vi valt att samarbeta med DNV. Vårt mål är att ha 100% nöjda medarbetare och kunder. Vi har ett miljömål att vara med och påverka där vi gör störst insats, hos våra kunder. Vi ser att det vi kan göra för miljön hos våra kunder, har en oerhört stor potential och är en av anledningarna till att vi ISO certifierade oss för ISO 14001. Arbetsmiljö är en annan viktig del i vardagen, vi arbetar systematiskt med arbetsmiljön enligt SAM.

ISO certifierade enligt 9001 samt 14001.

EKS är även certifierade för kylarbete.

Certifiering nummer: C374 Kategori 1EKS har person certifieringar inom följande områden:

Kylcertifiering Kategori 1
OVK Riksbehörighet
Skylift certifiering
Elbehörighet
Heta arbete
Anläggningsskötare brandlarm


VÅR POLICY...

Arbetet med kvalitet och miljö bedrivs aktivt och kontinuerligt för att vi ska vara konkurrens-kraftiga på kort och lång sikt.

Våra kunder ska kunna lita på att vi i alla lägen uppfyller gällande lagstiftning och att våra tjänster sker i rätt tid, med rätt kvalitet och med personlig service.

Vi lämnar helhetslösningar på våra tjänster och vår drivkraft är en ständig förbättrad kvalitet, miljö och klimat hos kunden. För att uppnå detta ska:
• EKS i alla lägen vara ett engagerat företag med engagerad och kunnig personal inom fastighetsteknik.

• EKS jobba med service i alla lägen. Vi ska alltid hålla en god dialog med våra kunder angående deras fastigheter och dess teknik.

• vi alltid ha kunden i fokus och energibesparing som mål.

• vi planera våra arbeten och resor för att hålla en hög effektivitet och minimera miljöpåverkan i vår vardag.

• EKS ta ansvar för att kundernas teknikinstallationer ska fungera så energieffektivt som möjligt.

• kontinuerligt mäta tillfredställelsen hos både kunder och personal, och utifrån resultaten utbildar vi personalen och utvecklar vårt tjänsteutbud till våra kunder.

• alla medarbetare vara medvetna om sitt ansvar och förstår sin roll i kvalitets- och miljöarbetet.

• gällande miljölagstiftning och andra krav utifrån som vår organisation berörs av ses som minimikrav och vår målsättning är att överträffa dem.

EKS - Energi - Klimat - Service - © 2010 - 2011 EKS AB

Energipanelen

ENERGIPANELEN

Är det lönsamt att byta till lågenergilampor? Är det en lampa som används regelbundet så är det en klok investering...
Nyheter

NYHETER

Grattis HIF och KHK!!!!! EKS är stolta sponsorer till HIF Karlskrona och KHK. EKS gratulerar våra två elitlag till deras avancemang i respektive sport. Att Karlskrona kan stoltsera med dessa två bedrifter stärker Ka...